tisdag 8 november 2016

Idag tändes ännu en stjärna på himlavalvet!

*2004-11-10   -   2016-11-08

Westorp Bandit Queen Belle Starr "Belle", springer nu omkring och busar tillsammans med Kalle, Ludde, Nanna, Saga, Granja, Hero och flera därtill som hon tidigare levt tillsammans med!

Belle har under flera år fått mystiska knutor, en hel del har vi tagit bort, men under detta sista året har de formligen exploderat i antal. Hennes syn har gradvis försämrats och hörseln var nu obefintlig. En känslighet vid beröring har hon också haft och ibland skrikit till när vi hanterat henne. I ett antal år har hon haft problem med kräkningar och att äta men trots flertalet provtagningar och genomgångar med lite plågsamma undersökningar så har veterinärerna inte kunnat komma på vad som felades henne.
Även detta året och framför allt efter sommaren har det verkat som om hon blivit dement. Mycket vandrande, fram och tillbaka, gåendes ut och in då hon inte kom ihåg om hon har gjort sina behov eller skulle. Som alla hundar som blir lite äldre, så har hon sovit mycket mer också.


När äldsta dottern i februari 2009, skulle flytta hemifrån och in till stan, så följde Belle med. Där hängde hon sedan med till alla kompisar och på olika lämpliga fester. Fick mingla med kompisarnas katter och allt var bara toppen, så länge hon fick hänga med sin älskade matte!
Varje dag pendlade de med bussen hit hem, för Malin fått ett jobb i vår firma. Belle blev en kontor och lagerhund. Hon har också åkt tåg och levt med allt vad det innebär att bo i en stad, utan att ens oroat blinka!
Vid alla flyttar till större lägenheter och när Malins familj växte så hängde hon med. Eftersom Belle alltid älskat barn också så var hon en väldigt bra klappehund.
Familjens yngst, lilla Dante, kommer kanske inte att komma ihåg så mycket av Belle. Men lite fina bilder på Belle och honom finns, som han kan få titta på när han hör berättelserna, om sin mammas fina kompis!


Det kommer att ta ett tag innan familjen hittar nya stigar, utan Belle. Länge framöver, kommer hon att leva kvar i våra hjärtan! Fina Belle Bus, Bellsan, Bellis... kärt barn har många namn!

TACK, Annika på Westorps Kennel, för förtroendet vi fick när vi fick ta hem denna mörka skönhet.
Trist bara, att vi inte kunde få små fina och duktiga små Bellisar, efter henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar